COACHING

ONDERSTEUNING DOOR EXPERTS

Ondersteuning-en-coaching-door-experts

Coaching

Bij de start van een nieuw project of bij het in gebruik nemen van nieuwe technologie kunnen de uitdagingen stevig zijn. Los van de vaak steile leercurve zijn er tal van valkuilen en beginnersfouten om te vermijden, standaarden en best practices om rekening mee te houden etc.  
Werken met een ervaren partner kan je helpen om deze opstart zo vlot en pijnloos mogelijk te maken, zodat een project vlot van start kan gaan. 
Ook voor langer lopende projecten kan het interessant zijn om op regelmatige basis advies in te roepen van technische experts.
Met onze coaching trajecten kunnen we je zowel helpen bij het maken van een vliegende start voor nieuwe projecten als voor het waarborgen van kwaliteit en stabiliteit bij bestaande projecten. 

Enkele punten die tijdens onze coaching opdrachten vaak terug komen zijn 

  • technische ondersteuning: de kern van de zaak is het ondersteunen van je team en de overdracht van technische kennis.  
  • best practices:  elk probleem kan op verschillende manieren aangepakt worden. Onze experts hebben een ruime project ervaring en weten welke oplossingen in een bepaalde situatie (niet) werken en adviseren de meest geschikte aanpak in een specifieke situatie. 
  • design patterns: problemen moeten zelden voor de allereerste keer ooit opgelost worden. We adviseren welke design patterns gebruikt kunnen worden en kunnen in veel gevallen templates aanreiken die je snel op weg kunnen helpen. 
  • persoonlijke aanpak: bij het begeleiden en on-the-job opleiden van mensen is de persoonlijk factor minstens even belangrijk als het puur technische aspect. We werken met je team en passen onze aanpak zoveel mogelijk aan de individuele snelheden om optimale resultaten te bereiken. 
  • op maat gemaakt: geen enkel project en geen enkel team zijn hetzelfde. Daarom werken we voor coaching trajecten zowel qua frequentie als qua inhoud steeds een op maat gemaakt pakket uit.